Lekker Samen
Het uitgangspunt van ‘lekker samen’; vanuit activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de deelnemers, samen balans zoeken en je zelf en de ander te leren begrijpen en accepteren. Samen beleven staat voorop. De activiteiten bestaan onder andere uit samen koken, samen bewegen en samen ondernemen. Deelnemers leren hun eigen kwaliteiten waarderen en leren deze te combineren met de kwaliteiten van anderen.
Lekker eten

Lekker Buiten Eten is een project wat de samenhorigheid van deelnemende individuen en groepen kan versterken. We willen deze activiteit vooral laagdrempelig laten zijn, inwoners van het dorp Borkel en Schaft zijn altijd van harte welkom om eten te bereiden en/te nuttigen, ‘samen eten’. We hopen dat mede door deze activiteit de samenhorigheid in het dorp wordt versterkt. De keuken van de Zorghoeve wordt ingezet om maaltijden te bereiden, dit alles onder begeleiding, indien deze gewenst is. We bieden onze keuken zowel voor activiteiten onder begeleiding, als voor activiteiten voor individuen aan.

 

Lekker uitrusten

Zomaar even tot rust komen tijdens of na een fiets- of wandeltocht. Onze mooie woon en werk omgeving delen we graag met u. Iedereen is welkom bij ons, niet alleen om een kop koffie te drinken, maar ook om een rondleiding te ontvangen, gebruik te maken van onze keuken en andere activiteiten. Daarnaast biedt de locatie ook de mogelijkheid om buitenactiviteiten te ontplooien. In overleg maken we ons aanbod graag op maat voor u.

 

 

Lekker bewegen

Het uitgangspunt van ‘lekker bewegen’; vanuit bewegings-activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de deelnemers, samen actief bezig zijn, en vooral samen bezig zijn. We bieden onze activiteiten niet alleen aan in het kader van dagbesteding maar ook als activiteit voor onder andere bezoekers aan onze bed & breakfast.

 

 

Lekker slapen
Zorghoeve ’t Brugske beschikt over drie slaapkamers met elk een eenpersoons bed en wastafel met stromend water. Er is een gedeelde badkamer en huiskamer aanwezig. Deze slaapkamers kunnen in het weekend in gebruik genomen worden als zijnde een slaapplaats met ontbijt; doordeweekse logies in overleg.

Zorghoeve 't Brugske,
Achterste Brug 9,
5556 WB Borkel en Schaft
KvK-nummer 57785007

Aangesloten bij
Samenwerkende Zorgboeren Zuid

Onderdeel van Habitat Lekker Leven

Lid van de Federatie van Zorgboeren